over lekkerfit

Over lekkerfit

Ik ben Hester Nietzman Braam. Na enkele jaren te hebben gewerkt als diëtist bij de thuiszorg heb ik in 2008 mijn eigen praktijk opgericht. Vanaf het prille begin werk ik al samen met fysiotherapeuten, omdat voeding en beweging onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn. 


We denken allemaal voedingskundig te zijn, we eten tenslotte allemaal elke dag en hebben ook internet, hebben buren die goedbedoelde adviezen geven en vrienden die populaire diëten volgen. Maar hoe weet u wat in uw specifieke gezondheidssituatie het beste is voor u? En hoe voorkomt u terugval in uw oude voedingspatroon? 

 

Ik geef u adviezen op maat; een persoonlijk advies met de begeleiding die bij ú past. Alleen dan lukt het om een advies ook op te volgen
en uw eet-en leefpatroon structureel aan te passen. U kunt bij mij terecht voor
overgewicht, ondervoeding, suikerziekte (diabetes), hart- en vaatziekten,
chronische longziekten (COPD), maagdarmklachten, kanker, lactose intolerantie,
osteoporose. Maar ook als u (intensief) sport, vegetarisch wilt gaan eten, zwanger
bent of klachten heeft waarvan u denkt dat deze met uw eetpatroon te maken kunt
u een beroep doen op mij.


Om het werk van diëtist uit te mogen oefenen heb ik de 4-jarige HBO studie Voeding en Diëtetiek afgerond. Deze titel is bij de wet beschermd. Na het afstuderen is de elke diëtist verplicht zijn vak goed bij te houden en te voldoen aan kwaliteitsnormen. Mijn (Post HBO) specialisaties zijn diabetes en sportvoeding.